Value added logistics

Value Added Logistics (VAL) voor diepgevroren producten

Kwaliteitsbewaking van uw diepgevroren producten is enkel het topje van de ijsberg. Voor veel van onze klanten maken we het verschil met onze deskundige ondersteuning. Onze medewerkers zijn aan de slag in gespecialiseerde teams, die stuk voor stuk specifieke toegevoegde waarde leveren. Value Added Logistics op z’n best.

Onze teamleden etiketteren de verpakkingen van uw producten – of die nu in grote dozen of kleine zakjes zijn ingepakt. Etiketten met productinformatie, barcodes, marketingverpakkingen voor speciale promotionele acties: het kan allemaal. De juiste manuele handelingen voor een verpakking op maat van uw product.

sivafrost4

Orderpicking

Colli’s ophalen en verzamelen op palletten: orderpicken is een kunst. Eén die onze gespecialiseerde orderpickers helemaal onder de knie hebben – met speciale aandacht voor de koudeketen.Ons team van orderpickers staat voor u klaar.

Overige logistieke dienstverlening

Onze medewerkers doen nog meer. Bij Sivafrost staan we klaar met een volledig aanbod aan ondersteunende diensten die toegevoegde waarde leveren aan uw producten, waaronder:

We luisteren graag naar de specifieke noden voor de diepgevroren producten van uw bedrijf.