Kwaliteit en innovatie

Kwaliteit voor alles, alles voor kwaliteit

Marktleider word je alleen door de beste kwaliteit te leveren, elke dag opnieuw. Dat doen we door een combinatie van de nieuwste machines en de best opgeleide mensen, die er samen voor zorgen dat we alle GMP’s tot in de puntjes opvolgen. Alleen zo blijft de veiligheid, versheid en kwaliteit van uw producten altijd en helemaal gewaarborgd. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold. Ze werken met moderne apparatuur, die hen de volledige controle geeft over het opslag-, verwerkings- en inpakproces van uw producten.

Onze drang naar perfectie vertaalt zich ook in een reeks kwaliteitscertificaten.

sivafrost5

Innovatie

Operationele uitmuntendheid verwerf je niet zomaar. Bij Sivafrost blijven we innoveren met nieuwe machines en automatisering van processen. Zo kunnen onze medewerkers zich bezighouden met waar het echt om draait: toegevoegde waarde leveren doorheen de volledige keten van uw product. En dat is beter voor iedereen.

Een hart voor duurzaamheid

Bij Sivafrost denken we als gezond groeibedrijf op de lange termijn. Duurzaamheid maakt een cruciaal onderdeel uit van onze overkoepelende strategie. We springen uiterst zorgzaam om met de wind- en zonne-energie die we zelf opwekken. Zo voeren we ook een succesvol energiebesparend beleid.
Daarnaast dragen we bij aan de gegarandeerde energiebevoorrading in België. Dat doen we door het afschakelplan te volgen dat werd overeengekomen met de netbeheerder.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?