Werken bij Sivafrost

Jobs bij Sivafrost

Werken bij Sivafrost, dat is werken voor de grootste internationale voedingsmerken. Samen zorgen we ervoor dat groenten en fruit hun vitamines behouden tot op je bord. Zin om er samen met ons voor de volle honderd procent tegenaan te gaan? We hebben heel wat jobs voor jou.

Sivafrost diepvriesopslag

Jouw werkplek,
een bedrijf van de toekomst

Bij Sivafrost gebruiken we de nieuwste technologie, met moderne machines. We maken ons bedrijf steeds duurzamer en groener, dankzij verbeteringen en automatisering. Als je bij Sivafrost aan de slag gaat, maak je meteen deel uit van één van de meest innovatieve ondernemingen in ons land.

Een job vol warmte en respect

Respect voor de omgeving en onze klanten is essentieel. Zin om bij te leren en door te groeien? Met onze interne opleidingen haal je het beste uit jezelf. Maar samen kunnen we nog veel meer. Je komt terecht in een topteam waar iedereen elkaar bij naam kent. We organiseren regelmatig teamactiviteiten waar je iedereen beter leert kennen. Je voelt je al snel een deel van de Sivafrost-familie!

0O7A8620
0O7A9390

Een écht coole job

Werken in een diepvriesruimte is niet altijd even gemakkelijk. Je moet namelijk tegen de kou kunnen! Wij zorgen ervoor dat je steeds over aangepaste kleding beschikt. Bij Sivafrost kom je veel internationale voedingsmerken tegen die je in elke supermarkt vindt. Bij ons krijg je dan ook een interessante kijk achter de schermen van die merken!

“Een job bij Sivafrost gaat natuurlijk niet in je koude kleren zitten - letterlijk!”
Ahmed Snoussi
Operator

Iets voor jou?

Heb jij liever een koude winter dan een hete zomer? Ben je een doener met veel goesting om aan de slag te gaan? Ga dan snel naar onze vacatures

Wij bieden je: