Uw diepvriesproducten in goede handen

Invriezen, behandelen en opslaan van diepvriesproducten.

Onze diensten

Verpakken

Bij Sivafrost verpakken we elke dag een breed gamma aan producten voor onze klanten. Daardoor beschikken we over diepgaande kennis van verschillende verpakkingsmogelijkheden. Wij zijn dus uw ideale co-packer!

Opslag

Onze vrieshuizen zijn gecertificeerd en beschikken over een opslagcapaciteit van 30.000 palletplaatsen. Uw diepvriesproducten zijn in goede handen, dankzij onze kwalitatieve aanpak en voortdurende monitoring – de klok rond.

Invriezen & ontdooien

Invriezen van producten om de kwaliteitsketen optimaal te garanderen: daar staan we voor. Met Sivafrost zorgen we ervoor dat uw producten tot in de kern worden diepgevroren, waardoor ze hun smaak en structuur perfect behouden.

Value added logistics

Kwaliteitsbewaking van uw diepgevroren producten is enkel het topje van de ijsberg. Voor veel van onze klanten maken we het verschil met onze deskundige ondersteuning. Onze medewerkers zijn aan de slag in gespecialiseerde teams, die stuk voor stuk specifieke toegevoegde waarde leveren. Value Added Logistics op z’n best.

Verpakkingen waar we elke dag mee werken

Transparante pillow-packs​

Bedrukte/gelamineerde pillow-packs

Flow-packs

Doy-packs

Zip-packs

Kartonnen sprinterdoosjes

Kartonnen kliklokdoosjes

Kartonnen doosjes met stukvulling

Onze klanten rekenen op ons

Het volledige pakket

Alle diensten én logistieke ondersteuning in één organisatie voor een aanpak die uw bedrijf volledig ontzorgt – zowel administratief als op de werkvloer.

Nieuwe technologie

Innovatie die in het teken staat van nóg betere kwaliteit, elke dag opnieuw.

Een hechte familie

Al meer dan dertig jaar tot uw dienst, met een hecht team van meer dan 50 medewerkers.

Zin in een coole job in een warm team?

We staan bekend om onze kwaliteit