Jobs

Een job als machineoperator, iets voor jou? Je gaat aan de slag in onze inpakafdeling. Jouw belangrijkste taak? De verpakkingslijn altijd draaiende houden, zodat alle frietjes en groenten feilloos op ons bord belanden.

Als bestuurder van een heftruck werk je in onze inpakafdeling.Wat doe je precies? Verpakkingslijnen bevoorraden. Afgewerkte palletten wegvoeren. Gegevens op de heftruckterminal verwerken via een scansysteem.

Als bestuurder van een reachtruck werk je in onze logistieke afdeling. Als reachtruckbestuurder heb je heel wat verschillende taken: Inkomende palletten wegstapelen in het magazijn – tot 15 meter hoogte…

Een job als orderpicker bij Sivafrost, iets voor jou? Als orderpicker werk je in onze gekoelde magazijnen in Dendermonde. Je pickt de juiste producten en goederen en laadt ze op je pallet, aan de hand van een pickbon. Je gebruikt een elektrische transpallet en een handscanner. Je stapelt de producten en plaatst ze in de opslagzone. Je controleert de levering en registreert de gegevens van orders.

Aan de slag als administratief medewerker bij Sivafrost? Wij zoeken een flexibele duizendpoot die houdt van een gevarieerde administratieve job op onze kantoren in Dendermonde.
Je beheert nauwkeurig en zelfstandig de orders van alle inpaklijnen en je waakt over de correcte afhandeling van alle verpakkingen.

No match found with one of our vacancies?

Apply spontaneously!